Hoe het werkt

Bekijk hoe je onze kant-en-klare Elementor templates kunt gebruiken om een StoryBrand-website te lanceren die er professioneel uitziet en meegroeit met je bedrijf!

De 4 stappen naar jouw StoryBrand proof website

1

Koop een template

Je ontvangt van ons binnen 3 werkdagen een e-mail met daarin jouw inloggegevens voor je testsite. Hier staat je template voor je klaar.

2

Voeg je content toe

Plaats hier je teksten, upload je foto’s en/of video’s of kies uit onze gratis aangeleverde beelden. In de tussentijd blijft je eigen site gewoon online.

3

Tweak jouw stijl

In onze handleiding laten we je stap voor stap zien hoe je jouw logo toevoegt en de kleuren en lettertypes aanpast. Een kind kan de was doen.

4

Lanceer je site

Klaar met aanpassen? Dan verplaatsen we je template van je testsite naar jouw domein. Tijd om de wereld je site te laten zien en nieuwe klanten te gaan bereiken!

Dit zit er bij de template inbegrepen

SB-logo
Een geStoryBrande homepage

Deze bevat alle aanbevolen StoryBrand secties die jij alleen nog maar in hoeft te vullen voor jouw bedrijf!

schermen

Ontwerp van basis pagina's

De SB Templates bestaan uit de pagina’s diensten, over ons, nieuws (blog) en de contactpagina.

boek

inclusief website handleiding

De SB Templates bestaan uit de pagina’s diensten, over ons, nieuws (blog) en de contactpagina.

koptelefoon
60 dagen support

Loop je vast? Heb je vragen? Wij zijn tijdens kantooruren zowel telefonisch als per mail te bereiken om je uit de brand te helpen!

groei

Ruimte om te groeien

Net als jouw bedrijf is ook je website flexibel en groeit deze gewoon met je mee! Zo kun je later altijd nog meer pagina’s toevoegen en je content uitbreiden.

Veelgestelde vragen

Ja zeker! We bieden ondersteuning via zogenaamde ’tickets’ om je vragen te beantwoorden tot en met 60 dagen na aankoop. Loop je daarna ergens tegen aan? Geen probleem! Voor €99 boek je een sessie met een van onze experts en kijken we met je mee.

Nee. Onze templates zijn zodanig voor je voorbereid dat jij alleen deze alleen nog maar hoeft te voorzien van de content en styling (kleur, font, logo) naar smaak! 

Elementor is een alles-in-een platform voor het bouwen van professionele websites op WordPress. Elementor is eenvoudig en snel in gebruik waardoor het lanceren van jouw eigen website, in combinatie met onze templates, zo voor elkaar is!

Bij elke template leveren we een aantal gratis stockfoto’s. Ben je toch nog niet helemaal tevreden met deze beelden en op zoek naar iets anders? Dan raden wij je aan om te kijken op www.pexels.com. 

Dat kan wanneer je Elementor Pro geïnstalleerd hebt op je website. 

Laat je dit liever aan ons over? Dan kunnen wij de hosting overnemen en dit voor je regelen. 

Als ons handboek en de 60 dagen service niet toereikend zijn, dan kan je altijd een sessie boeken met één van onze experts. 

Kies je er liever voor om alles van begin tot eind aan ons over te laten? Upgrade dan naar de Kant-en-Klaar ervaring en wij bouwen je website voor je!

Wil je je website zelf hosten? Dan kan dat. Let er dan wel op dat je zelf nog even een pro licentie aan moet vragen bij Elementor. 

Liever je website bij ons laten hosten? Dan zitten de kosten voor Elemntor Pro er bij in begrepen en hoef je zelf niks meer te doen. 

Zeker weten! Bij iedere template hebben we ervoor gezorgd dat ze er ook op mobiel professioneel en gebruiksvriendelijk uitzien.

Gezien de digitale aard van onze producten, bieden wij geen terugbetalingen. Met onze demo websites geven we je zo goed mogelijk inzicht in de aankoop die je bij ons doet. 

Heb je twijfels voor je aankoop? Neem dan gerust contact met ons op zodat we ervoor kunnen zorgen dat SB Template de juiste keuze voor je is! 

Nee. Onze templates zijn niet voorzien van de e-commerce mogeljkheden.

Ben je hier wel naar op zoek? Geen probleem! Voor maatwerk oplossingen verwijzen we je graag door naar onze partner Spies Creations

Wil je het liever niet zelf doen? Wij helpen je!

Verliefd op een van onze templates, maar wil je het liever niet zelf doen? Upgrade dan naar de Kant-en-Klaar ervaring voor €1,499 extra en wij bouwen de door jou gekozen template om tot jouw eigen site.